Terugblik op 2023 voor VMG Yachting
Terugblik op 2023 voor VMG Yachting

Terugblik op 2023 voor VMG Yachting

Het was een mooi en veelbewogen jaar voor VMG Yachting en daar blikken we graag met u op terug!

Naast de dealerschappen voor Arcona en Najad kregen we er dit jaar nog een geweldig merk bij, namelijk Delta Powerboats! We zijn inmiddels meerdere malen op de werf geweest waar deze jachten gebouwd worden en we staan iedere keer weer versteld. Het niveau van detail in de afwerking en de performance van de boten is ongekend.

In het begin van dit jaar trapten we met Arcona Yachts af op Boot Düsseldorf, waar we alleen maar positieve reacties kregen op dit prachtige merk. Eind augustus waren we met 3 Arcona’s en 2 Delta’s te vinden op de Hiswa te Water, waar we hele succesvolle dagen hebben gehad. De Arcona 50 maakte hier zelfs haar wereldpremière en werd vol enthousiasme ontvangen! Vervolgens verkochten wij direct na de Hiswa een Arcona 50 en we kunnen niet wachten deze komend jaar op te leveren aan haar gelukkige eigenaar.

De Arcona 50 is bovendien genomineerd voor European Boat of the Year 2024. Wij kunnen ons niet voorstellen dat hij het niet wordt, maar dat wordt duidelijk tijdens Boot Düsseldorf in januari, waar hij ook te zien zal zijn, samen met de Arcona 435.

Het nieuwe jaar heeft weer veel mooie ontwikkelingen in petto. Zo hebben we sinds kort in Escape Yachting -die 27 jaar X-Yachts heeft vertegenwoordigd- de nieuwe agent voor Arcona België gevonden en we kijken ernaar uit om gezamenlijk komend jaar het merk nog breder te vertegenwoordigen. Delta Powerboats is nog een onbekend merk in Nederland en België, maar dat gaat komend jaar zeker veranderen. De moderne, tijdloze stijl en complete lijn van 26 tot 80 voet, met open en dichte modellen, spreekt de watersporter van de Lage Landen zeker aan. Onze demo boten komt u vast en zeker tegen in 2024!

Allereerst wensen we u hele fijne feestdagen en een spetterend nieuwjaar!

Team VMG Yachting