Nieuwe agent Arcona België!
Nieuwe agent Arcona België!

Nieuwe agent Arcona België!

Arcona Yachts uit Zweden krijgt een eigen vertegenwoordiging in België en dat via een van de meest ervaren bootdealers uit het land, namelijk Escape Yachting.

Na 27 jaren succesvolle samenwerking met X-Yachts, bracht de zoektocht naar kwaliteit en uitmuntende zeileigenschappen Eddy Verbinnen, de ‘founder’ van Escape Yachting, naar Arcona Yachts uit Zweden.

En zo is Escape Yachting enkele dagen geleden het officiële verkooppunt voor Arcona Yachts in België geworden, dit in samenwerking met dealer Benelux VMG Yachting.

Net als Niels Jeppesen, de oprichter en architect van X-Yachts, gelooft Eddy Verbinnen sterk in de kwaliteit en zekerheid die Arcona Yachts biedt. Het heeft Niels dan ook niet veel moeite gekost om hem te overtuigen. Dit nieuwe hoofdstuk is een voortzetting van zijn toewijding om snelle zeiljachten met topkwaliteiten te leveren.

Eddy Verbinnen wenst iedereen te bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen 27 jaar en de vele prettige uren die ze samen zeilden. Zijn bedrijf krijgt nu ook de ondersteuning van de zonen Loïc en Tim om nieuwe avonturen te beleven met Arcona Yachts.

Origineel: Bootmag.be