Maak nu vast uw afspraak voor een bezichtiging!

Eind januari is het weer tijd voor de grootste bootshow van Europa. Van 20 tot 28 januari 2024 staat het Messe complex weer geheel in het teken van Boot Düsseldorf.

Wij zijn uiteraard aanwezig met ons verkoopteam uit Nederland en ook met onze nieuwe Belgische agent Escape Yachting. Dit jaar laten wij u graag de voor ‘European Yacht of the Year’ genomineerde Arcona 50 zien en voormalig ‘European Yacht of the Year’, de Arcona 435.

Wilt u er zeker van zijn dat we alle tijd voor u hebben? Reserveer vast een bezichtiging, dan staan wij voor u klaar.

U vindt ons hier:
Boot Düsseldorf
Arcona Yachts
Hal 16 / B53

Plan nu een bezichtiging!

Wij zorgen dat er iemand klaarstaat om u de Arcona’s te laten zien.

Wij nemen mee:

Arcona 435 MK ll

De Arcona 435 won in 2019 ‘European Yacht of the Year’ in de categorie Performance Cruisers en de Arcona 435 MK II is nog altijd een van de populairste modellen van Arcona.

Het ene weekend zal ze regatta’s winnen met een fanatieke crew, het volgende weekend neemt ze het gezin mee voor een comfortabele en veilige zeiltocht.

Zoals van een Arcona verwacht mag worden, staat innovatie en buitengewoon ontwerp ook bij de Arcona 435 MK II centraal. 

De Arcona 435 die te bezichtigen is op Boot Düsseldorf is bovendien te koop! Bekijk haar alvast hier.

Arcona 50

Arcona 50 maakt haar première in Duitsland tijdens Boot Düsseldorf en is bovendien genomineerd voor European Yacht of the Year 2024. De winnaars van Yacht of the Year 2024 zullen tijdens de eerste zaterdagavond 20 januari 2024 op Boot Düsseldorf bekend worden gemaakt.

De Arcona 50 is het eerste model dat ontworpen is door Jeppesen & Pons en is het nieuwe vlaggenschip van Arcona Yachts. Ze biedt de perfecte balans tussen fantastisch zeilen en rust en controle op zee. Of je nu met familie, vrienden of alleen vaart, de 50 is gemakkelijk te varen en biedt een uitzonderlijke zeilervaring. De Arcona 50 is gebouwd met zorg en aandacht voor elk detail en is daarmee een eerbetoon aan het erfgoed van vakmanschap en jachtbouw aan de Zweedse westkust.

Kom dit prachtige jacht zelf bewonderen tijdens Boot Düsseldorf, wij geven u graag een rondleiding!

Wilt u meteen varen met uw nieuwe Arcona?

We hebben naast de Arcona 435 ook nog 1 Arcona 385 beschikbaar.

De 385 is een echte performance cruiser, met de nadruk op performance. Zo heeft haar voorloper de Arcona 380 de afgelopen jaren altijd vooraan gevaren in vele wedstrijdvelden. De 385 is het logische vervolg: nog sneller en nog meer comfort.

Volgens Chris Beeson in Yachting Monthly: “I have never sailed a boat that felt better; the experience was one of pure driving pleasure.”

Omdat Arcona zo populair is en het nou eenmaal tijd kost om een kwaliteitsjacht te bouwen, hebben wij een zeer goed gespecificeerde Arcona 385 besteld. Deze Arcona 385 is direct beschikbaar, perfect als u komend seizoen wilt varen!

Heeft u interesse? Neem dan vooral even contact met ons op of bekijk de Arcona 385 hier!