Komt u ons bezoeken op Boot Düsseldorf?

Na 2 jaar van afwezigheid is de grootste bootshow van Europa weer terug. Van 21 tot 29 januari 2023 staat het Messe complex weer in het teken van Boot Düsseldorf.

Wij zijn uiteraard aanwezig met verkoopteams van alle Europese Arcona dealers. Op de stand kunnen we u alles vertellen over het merk en de kwaliteit van ‘s werelds snelste cruisers. Ook delen wij graag onze kennis en informatie met u over alle Arcona modellen. Daaronder valt ook de Arcona 50, al zal deze nog net niet gereed zijn tijdens Boot Düsseldorf.

Natuurlijk nemen we ook boten mee naar de bootshow, zodat u deze kunt bezichtigen. Dit zijn de zeer populaire Arcona 435 en de Arcona 415. Van de 415 nemen wij een hele speciale versie mee, namelijk een compleet elektrisch aangedreven boot. Wij nodigen u van harte uit op onze stand om een of beide boten te bezichtigen.

Wilt u er zeker van zijn dat we alle tijd voor u hebben? Reserveer dan vast een bezichtiging, dan zorgen wij dat we voor u klaarstaan, met natuurlijk een lekker kopje koffie.

U vindt ons hier:
Boot Düsseldorf
Arcona Yachts
Hal 16 / A22 

Plan nu een bezichtiging!

Wij zorgen dat er iemand klaarstaat om u de Arcona’s te laten zien.

Wij nemen mee:

Arcona 435 MKll

De Arcona 435 MK II laat de evolutie van ontwerp en innovatie voor Arcona Yachts zien. Het ene weekend zal ze regatta’s winnen, het volgende weekend neemt ze het gezin mee voor een comfortabele en veilige zeiltocht.

De nieuwe Arcona 435 MKll gaat verder op het pad van het ijzersterk erfgoed van Arcona Yachts waar het gaat om uitmuntendheid in innovatie en design, gebruikmakend van hoogwaardige materialen die superieur zijn afgewerkt.

Arcona 415Z

De Arcona 415Z is één van de eerste in serie geproduceerde zeiljachten met standaard elektrische voortstuwing. De Arcona 415 is ook natuurlijk ook gewoon verkrijgbaar met een dieselmotor.

De Arcona 415 heeft prachtige lijnen, een moderne rompvorm, open spiegel, meer toegankelijke opbergruimte en meer licht. Hiermee zet ze de traditie van de Arcona 410 voort als performance cruiser, gebouwd naar de hoogste kwaliteitsstandaarden. Ze is gebouwd met buitengewoon veel aandacht voor detail, zoals elke Arcona.

Wilt u begin volgend jaar al varen met uw nieuwe Arcona?

We hebben nog 1 Arcona 385 beschikbaar.

De 385 is een echte performance cruiser, met de nadruk op performance. Zo heeft de Arcona 380 de afgelopen jaren altijd vooraan gevaren in vele wedstrijdvelden. De 385 is het logische vervolg: nog sneller en nog meer comfort.

Volgens Chris Beeson in Yachting Monthly: “I have never sailed a boat that felt better; the experience was one of pure driving pleasure.”

Omdat Arcona zo populair is en het nou eenmaal tijd kost om een kwaliteitsjacht te bouwen, hebben wij een zeer goed gespecificeerde Arcona 385 besteld. Wij weten namelijk zeker dat we een Nederlandse zeiler een groot plezier doen met de snelle levering. Deze boot is leverbaar begin seizoen 2023.

Heeft u interesse? Neem dan vooral even contact met ons op!